vineri, 16 ianuarie 2015

Incompatibilitate la curtea baronului PSD de Tulcea Teo

    ANI a efectuat cercetări la curtea baronului PSD de Tulcea Teo, pe numele său adevărat Horia Teodorescu, și a găsit-o incompatibilă pe pupila sa Mirela Furtună.
   Incompatibila Mirela a fost angajată de Teo pe postul de consilier al președintelui Consiliul Județean Tulcea în iulie 2012.ANI a emis un raport de incompatibilitate în care se precizează că Mirela Furtună ar fi încheiat un contrat comercial între firma sa și Consiliul Județean Tulcea. Astfel, Mirela ar fi încasat, prin firma sa, 76 960,48 lei, afacere, considerată de ANI a fi ilegală. Gurile rele spun că în respectiv afacere ar fi implicat și baronul PSD Teo care i-ar fi făcut prin intermediul contractului incriminat de ANI, un cadou gras pupilei sale Mirela.
   Între timp, Mirela Furtună a părăsit funcția de consilier al președintelui CJ Tulcea fiind angajată la o agenție a Consiliului Județean Tulcea.Dacă există și altceva putred în această afacere a firmei fostei consiliere a baronului Teo vom afla în timpul procesului de contestare a raportului de incompatibilitate întocmit de ANI Mirelei sau dacă vor intra pe fir procurorii DNA. Există informații că procurorii DNA ar cerceta, de ceva vreme, alte afaceri cu bani publici efectuate de președintele Teo de când a devenit președinte al respectivei instituții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu