marți, 30 decembrie 2014

Victimele băieților deștepți specialiști în deszăpezire

S-a oprit viscolul de aproape 24 de ore, azi a fost o zi însorită, dar drumurile din județul Tulcea, cu mici excepții, continuă sa fie blocate de nămeți.Comandamentele pentru deszăpezire ținute la Prefectura Tulcea sunt inutile pentru că de desfundarea drumurilor întroienite ar trebui să se ocupe niște băieți deștepți pe care-i doare în șpiț. Specialiștii în deszăpezire au suficiente proptele politice pentru a nu păți nimic deși nu onorează contractele plătite cu milioane de euro din bugetele publice.
Un astfel de băiat deștept pare a fi deputatul PSD de Buzău Marian Ghiveciu. Firma Mega Edil SRL Buzău, proprietatea Georgetei Florea, administrată de unchiul deputatului buzoian, cu sediul social în apartamentul parlamentarului Ghiveciu, a obținut, în urma cu doi ani, un contract gras de deszăpezire de la Consiliul Județean Tulcea, instituție condusă de Horia Teodorescu (PSD), buzoian și prieten cu deputatul PSD. Deși firma din Buzău nu are eficiență la deszăpezire, de doi ani, încasează, anual din bugetul Consiliului  Județean Tulcea câte un milion de euro. Firma din Buzău mai are contract pentru deszăpezirea a jumătate din drumurile județene din acest județ până se termină mandatul buzoianului Teo la conducerea administrației județului Tulcea.
Firma din Buzău ar putea fi trasă la răspundere, inclusiv penală, pentru că ambulanța a ajuns luni la Ostrov, la gravida de 36 de ani după patru ore de la apelarea serviciului de urgență 112. Pentru că drumul de la Ostrov la Tulcea, aflat în administrarea firmei Mega Edil, era înzăpezit, iar utilajele de intervenție nu erau la locul de muncă, ambulanța  cu gravida a mai stat blocată prin nămeți vreo două ore. Intervenția unui utilaj cu șenile venit de la SMURD Constanța cu echipaj de salvare la bord nu a mai avut de făcut altceva de cât să constate decesul tinerei și gemenilor nenăscuți. Femeia a lăsat  orfani patru copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu